Çulev: Unë nuk kam dilemë, mos kini as ju – së bashku do ta mundim pandeminë

Ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev, dërgoi video-porosi me rastin e festës më të madhe krishtere Pashkët, deri te pjesëtarët e MPB-së dhe të gjithë qytetarët e besimit ortodoks.

Baby Boo

“Në këto momente jashtëzakonisht të vështira, kur të gjithë ne, jo vetëm në shtetin tonë, por edhe globalisht, jemi të ballafaquar para një sfide tejet të rrezikshme, e cila e rrezikon shëndetin tonë, siç është pande(MEDIAL) e koronavirusit, do të doja t’ju drejtohem të gjithë juve me disa porosi me shpresë se do të arrijnë deri tek secili prej juve. Unë nuk kam dilemë, mos kini as ju – së bashku do ta mundim pandeminë. Ajo që tani për ne është prioritet, është që ajo fitore të mos jetë e ‘Piros’, respektivisht të jetë me sa më pak jetë të humbura, pasi vetëm jeta e njeriut ka vlerë të paçmuar”, thotë ministri Çulev.

Sot në këtë festë të madhe, vazhdon ai, edhe një herë dëshiroj ta theksoj dhe potencoj rëndësinë e policisë në këto ditë të rëndësishme për të gjithë ne, dhe edhe një herë të shpreh mirënjohje dhe falënderim për guximin dhe sakrifikimin e tyre gjatë kësaj periudhe.

“Në fund më lejoni, të gjithë qytetarëve të besimit ortodoks t’ua uroj festën e madhe, Ringjalljen e Krishtit. Urime Pashkët, Krishti u ringjall!”, thotë Çulev në porosinë e tij.