Çmime të reja të derivateve të naftës


KRRE vendosi që të rriten çmimet e derivateve të naftës. Çmimet e Eurosuper BS-95, Eurosuper BS-98, Eurodizelit dhe Vajit Ekstra të lehtë do të shtrenjtohen për 2 denarë.

Çmimet sipas vendimit të fundit të Komisionit Rregullator të Energjetikës:
Eurosuper BS-95 – 75,50 den për litër
Eurosuper BS-98 – 80,50 den për litër
Eurodizelit – 71,00 den për litër
VEL- 71,00 den për litër