Çiklistët tetovar u nisën për në Mekke për ta kryer Haxhin.


Dy çiklistët tetovarë Amir Asllani dhe Senad Idrizi ditën e sotshme rreth orës 7 janë nisur për në Mekke për ta kryer Haxhin.

Nisja ka filluar nga Xhamia e Larme dhe për ti përshëndetur ishin mbledhur një grup qytetarësh dhe familjarë të tyre./Pa Censurë