Çifti me një diferencë moshe 37-vjeçare tërheq milionat në TikTok

Një çift me një diferencë moshe 37-vjeçare janë bërë sensacion i TikTok falë videove të tyre duke vallëzuar dhe këmbëngulin se dashuria e tyre është e vërtetë. Quran, një 23-vjeçar me bazë në SHBA rregullisht ndan video të tij dhe ‘të dashurës’ së tij 60-vjeçare Cheryl duke u dashuruar me rap dhe R&B. Në një video të fundit kanë grumbulluar 3.7 milionë shikime.

Baby Boo

Pavarësisht nga klipet e lezetshme të puthjeve dhe përqafimeve të tyre, çifti i cili rregullisht arrijnë miliona shikime shpesh marrin një varg komentesh negative që sugjerojnë se romanca e tyre është një mashtrim. Të tjerët lënë vërejtje në lidhje me pamjen e Cheryl, duke komentuar fytyrën e saj ‘të rrudhur’, duke pyetur nëse ajo ka ndonjë dhëmbë dhe duke sugjeruar që ajo të duket më shumë si gjyshja e tij ndërsa disa pretendojnë se ai duhet të jetë vetëm me të sepse ajo është “e pasur”. Cheryl shprehet hapur se ka një çrregullim të ngrënies, kohët e fundit goditi urrejtësit me një live në Instagram. “Mosha është thjesht një numër”, tha Cheryl.

Restorant Lumare