Anita e përqesh Shqipen: Të thuash se je 32-vjeçe dhe je e virgjër, çka të themi?


Opinionistja e Big Brother VIP Kosova, Anita Haradinaj ka pasur një diskutim me Shqipën.

Në diskutim e sipër, Anita ka qenë ajo që ia ka përmendur asaj virgjërinë.

“Të gjykosh Albën që rri në lavanderi dhe është 22-vjeçe, Shqipe për ty që je 32-vjeçe e të thuash që je e virgjër, çka të themi pastaj”, është shprehur ajo.

Baby Boo