Çfarë po thotë Vuçiq: Vetëm 1% e serbëve duan që të luf*tojnë për Kaçanikun, Kosova do të ar*matoset

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, ka thënë se vetëm një për qind e serbëve duan që të luf*tojnë për Kaçanikun. Ai gjithashtu tha se askush në Serbi nuk do që të luf*tojë për Kosovën.
“Ne jemi te gatshëm të luf*tojmë për kafiteri por për Kaçanikun duan të luf*tojnë vetëm 1% e popullsisë” ka thënë Vuçiq.

Baby Boo

Duke folur për bisedimet, Vuçiq thotë se të gjithë përfshirë edhe BE’në duan pavarësinë e Kosovës dhe se së shpejti Serbisë do t’i ngushtohet “hapësira manovruese”.
Vuçiq ka përmendur edhe opinionin e GJND’së duke thënë se Serbia ka humbur aty. Duke folur për gjendjen në rajon, Vuçiq ka thënë se diçka e çuditshme është duke ndodhur dhe se të gjithë po blejnë ar*më.
“Unë nuk mendojë se shqiptarët ne Kosovë e Metohi nuk do të blejnë ta*nke leopard, por nuk e përjashtojë mundësinë që ata do të blejnë armë ant*iblind” ka thënë ai.