Çeliku: Ti duhet në b*urg të përfundosh për urrejtjen nacionale, shpifjet, fashizmin


Shkruan Gjyla Çeliku
Ti duhet në bu*rg të përfundosh për urr*ejtjen nacionale, shp*ifjet, fashizmin
Kruan hundët nga mllefi dhe urrejtja, pisllëk ta shikosh në televizion, të të villet ta dëgjosh.
Fashiste, nacionaliste, raciste, perverse, jonjeri, idiotsirë dhe qenie e dëmshme për njerëzimin kjo shtrigë plakë e quajtur Velinovska.

Të “pashtëpitë” janë njerëz, edhe “çergarët” janë njerëz, por edhe ne shqiptarët jemi njerëz dhe qytetarë të këtij shteti dhe autokton. Jemi pellazgë, ilirë, si të na quash por e dimë prejardhjen tonë! Po ti a e din prejardhjen tënde?
Unë ta dëshmoj me fakte dhe argumente, po ti?

Në takimet me diplomatët dhe presidentë e ish presidentë të Organizatave Ndërkombëtare dëgjoj të flitet si mos më zi për opozitën shqiptare aktuale dhe disa individë që ngrejnë zërin për ndryshime, aty përfshihem edhe unë, duke na quajtur nacionalistë dhe fashistë, por që fatkeqësisht shumë shpifje të kesaj natyre vijne edhe nga partitë shqiptare në pushtet që nëse nuk i them unë një ditë, do ti thonë vetë ata spiunat që shpifin dhe u pengon opozita, zëri i qytetarit, regjistrimi dhe shtetësia.
Ja pra nacionalizmi me urrejtje në publik dhe në vepër, sepse ne shqiptarët asnjëherë nuk kemi veprur si zonja e vjetëruar me urrejtje akoma më të shtuar!
Klikoni linkun dhe shikoni, por edhe nje arsye me shumë që të regjistroheni e dashur diasporë!
https://www.facebook.com/2161291944119216/posts/2814836425431428/Krijesë e shpifur🤮