BUSTIT TË ‘ISMAIL QEMALIT’ I BIEN SHKRONJAT, TURISTËT FOTOGRAFOJNË DHE QESHIN ME TË (FOTO)

Busti i Ismail Qemalit që ndodhet para kryeministrisë është bërë objekt diskutimi për disa nga turistët që kanë vizituar Tiranën sot.

Baby Boo

Në pjesën ku është shkruar “Ismail Qemali”, disa nga shkronjat mungojnë, duke i hequr hijeshinë bustit.

Të shumtë kanë qënë tursitët të cilët fotografonin bustin dhe qeshnin me të.

37748835_1883695041653721_8139014415203696640_n.jpg

 

37660282_1883694148320477_2724126223448932352_n.jpg

Restorant Lumare