BDI: “Fitorja fillon nga Saraji”


Në prezencë të gjitha nëndegëve të Bashkimit Demokratik për Integrim në Saraj, sonte u bë hapja e shtabit komunal Dega në Saraj.

Në këtë event i pranishëm ishte edhe bartësi i listës për këshilltarë në qytetin e Shkupit z.Ardijan Muça, bartës i listës për këshilltarë në Saraj z. Muhamed Ramadani, shefi i shtabit z. Isni Jakupi, deputeti i zonës z. Arben Ziberi, zv.ministër z.Bekim Rexhepi dhe shumë funksionarë të tjerë, si dhe i gjithë aktivi politik në komunën e Sarajit.
Urojmë që të jetë një fillim i mbarë i fushatës dhe të na prijnë sukseset së bashku.