Burri që dhunoi vajzën 5 vjeçare dërgohet në spital psikiatrik


Perverti që dhunoi vajzën 5 vjeçare do të trajtohet për shëndet mendor me urdhër të gjykatës Merrick Seaman, ishte i burgosur për dhunimin e një vajze 5 vjeçare në burgun e Bermudas në vitin 2011 për 7 vite.

Ai vuan nga skizofrenia dhe disa sëmundje të tjera mendore, të cilat ndikuan që viktimën në fjalë ta dërgonte në një pjesë të fshehur në lagjen e saj dhe më pas e dhunoi seksualisht, shkruan DailyMail, përcjell rtv.21.tv. Me vendim të Gjykatës Supreme të Britanisë, ai do të dërgohet në një spital psikiatrik për tu trajtuar, pasi ende konsiderohet si një person shumë i rrezikshëm për komunitetin.

Baby Boo