Burhanedin Nuhiu i dënuari me burgim të përjetshëm! ‘Si më shkatërroi burgu’


Burhanedin Nuhiu është i dënuari me burg të përjetshëm për vrasjen e një djali të ri të etnitetit maqedonas.

Rasti Burhanedinit njihet në opinion si një rast i montuar klasik, andaj emosioni Pa Censurë, po përpunon në një video material të gjitha faktet, që vërtetojnë pafajsinë e tij dhe gjykimim tendencioz.

Nuhiu gjatë emisionit ka folur për shumë të vërteta, mes tjerash ajo që bie në sy është se si ka ndryshuar pamja e tij për këto dhjetë vite.

Kushtet e rënduara në burgun e Idrizovës, reflektojnë edhe në fytyrën e tij!

Në opinon flitet për një sërë rastesh të montuara. Më mirë një mijë të fajshëm në liri, se një i pafajshëm në burg, së shpejti rasti i Burhanedin Nuhiut me fakte dhe të vërteta shfaqet për opinionin!

Baby Boo