Brohoritje drejt delegacionit të udhëhequr nga presidenti Pendarovski (VIDEO)


Sot gjatë ceremonisë me rastin e 150 vjetorit të lindjes së Goce Dellçevit ka ndodhur një incident. Një grup i qytetarëve në kishën “Shën Spase” kanë brohoritur delegacionin e udhëhequr nga presidenti Stevo Pendarovski, në të cilin ishin prezent edhe zëvendëskryeministri Artan Grubi dhe ministri Bllagoja Boçvarski.
https://tv21.tv/wp-content/uploads/2022/02/%D0%92%D0%98%D0%94%D0%95%D0%9E-%D0%A1%D0%92-%D0%A1%D0%9F%D0%90%D0%A1.mp4

Baby Boo