Ecolog do të bëjë donacion 10 auto-ambulanca për Shtëpinë e Shëndetit të MV


Kompania e njohur Ecolog nesër do të bëjë donacionin e 10 auto-ambulancave për Shtëpitë e Shëndetit të Maqedonisë së Veriut. Në eveniment do marrin pjesë përfaqësues të institucioneve shtetërore dhe përfaqësues të menaxhmentit të kompanisë Ecolog!