Brenda hapësirave tmerruese të transportit të Ndihmës së Shpejtë në Tetovë (FOTO)


Deri në Pa Censurë:

Po ju prezantoj disa fotografi të transportit te4 Ndihmës së Shpejtë në Tetovë. Pasi e ëma ime pësoi një sulm në zemër u detyruam që me urgjencën ta transportonim nga

për në Shkup edhe pse isha në nje4 gjendje stresuese, nuk mund t’i anashkaloja ato pamje dhe të mos i dokumentoja. Andaj edhe përkundër stresit arrita të shkrep disa fotografi. Një gjë mund ta them: TURP!