Brazilianët thyejnë karantinën dhe dalin jashtë: Mjaft më me gënjeshtra!

Brazilianët shkelin ndalimet dhe izolimin! Dalin nëpër rrugë, nuk duan më të qëndrojnë në karantinë!

Baby Boo

“Kë të dëgjojmë ne, Bil Gejtsin ose mercenarët e tij!? Turp ju qoftë për gënjeshtrat e juajadhe mashtrimin tuaj ndajnjerëzve ërmes manipulimeve mediale”, njofton news33.

Këto janë vetëm disa nga komentet e bëra nga brazilianët që vërshuarn rrugët!e.a.

Shikoni si duken rrugët e Brazilit: