Bogoevski: Jovan Ilieski është turp të jetë gjyqtar, ai ka montuar procese gjyqore!


Montimi i proceseve gjyqësore ka filluar nga ministria e Punëve të Brendshme ku Jovan Ilievski, i cili tani ushtron postin e gjyqtarit. Ky është turp për vendin tonë, ai është personi i cili bashkë me Gordana Jankullovskën i kanë raportuar Saso Mialkovit në mëngjes për punët e pista që kanë kryer dhe në fund të ditës kanë marrë direktiva se cilin ta burgosin, tha mes tjerash në debain e organizuar nga Sllobodan Bogoevski ish shef i DSK-së!

Të gjitha aktgjykimet janë të njëta, ka qenë e planifikuar gjithçka. Aty ka qenë një bandë, që ka vepruar po ku është Prokuroria Publike?!
Si është e mundur kjo në një shoqëri demkratike.Patjetër duhet të kthehet besimi në gjygjsinë e Maqedonisë, qeveria të mbajë premtimet, u shpreh Bogoevski mes tjerash në debatin o cili vazhdon me raste konkrete që janë montuar nga ish sistemi i kaluar në Maqedoni!

Baby Boo