Bllokohen 1.5 milion euro në portin e Durrësit, ishin fshehur në…


Bllokohen ne portin e durresit nje sasi e madhe Euro. Sipas burimeve për “Panorama”, behet fjale per 1.5 milion euro. Valuta po futej ne territorin shqiptar.

Eurot me prerje 100-ce ishin fshehur ne nje makine tip “Toyota Yaris” pa targa. Mjeti ishte nisur nga Belgjika me bizark dhe nuk kishte destinacion perfundimtar.

Dyshohet qe te jene para te papastra dhe te siguruara nga aktivitete kriminale. Policia nis hetimet.