Biznismeni Fatmir Merkaj nga Shqipëria pronar i firmës së kanabisit në Vrapçisht?!

Në seancën e 80 qeveria e Maqedonisë morri vendim që kompania “F&M 2017” shkp të merr licencë për përpunimin e kanabisit medicinal.

Baby Boo

Sipas informacioneve jozyrtare të Pa Censurë pronarë të kësaj kompanie janë shtetasi i Shqipërisë Fatmir Merkaj biznismen i afërt me LSI-në dhe Mirjana Kodra nga Bellovishti Gostivarit.

Kjo kompania në regjistrin qëndror është e regjistruar në Vrapçisht të Gostivarit.

Sipas “Panorama” biznismeni Merkaj para ca kohësh është arrestuar për kontrabandë me mallra në pikën kufitare Kakavijë.Pa Censurë

Restorant Lumare