Ahmeti: Nga Prespa nis historia e re e shqiptarëve

Kryeministri i parë shqiptar është si një vullkan që do shpërthejë së shpejti .Çdo gjë nis nga Prespa duke ardhë drejt kryeqendrës aty ku ideja e Kryeministrit të parë shqiptarë po shkakton frikë tek pala maqedonase.
Partitë e vogla kërkojnë pushtet proporcionalisht me forcën e tyre të vogël,që s’ka peshë për ndonjë ministri formale vetëm për ambicje të një grupi të vogël njerëzisht . Partitë e mëdha dhe serioze ,me qendra analitike dhe Vizion politik dhe artileri të rëndë politike kërkojnë një kryeministër në shtetin Parlamentar ku roli i tij është më i madhi nga të gjithë.
Çdo gjë nis nga qyteti perlë i Prespës ,aty ku starton fitorja e madhe jo vetëm politike por ajo shqiptare në përgjithësi.

Baby Boo

Sot në Konventën e Prespës, në Njësinë e pesë zgjedhore, BDI-së promovon kandidatët për deputetë, lideri Ali Ahmeti do të publikojë edhe emrin e kryeministrit të parë shqiptar, ndërsa shënohet edhe fillimi zyrtar i fushatës zgjedhore për zgjedhjet e 15 korrikut.

Nga Prespa nis historia e re e shqiptarëve .