BILL GATES paralajmëron vdekjen e milijarda njerëzve (VIDEO)

Nëse arrijmë të bëjmë një punë të mirë me gjetjen e vaksinës, reformimin e sistemit dhe institucioneve shëndetësore për reprodukcion, numri mund të ulet rreth 15%, tha Gates.

Baby Boo

Njeriu më i pasur në planet, Bill Gates, pa turp dhe frikë pranoi para publikut se qëllimi i tyre është zvogëlimi i popullsisë së botës.

Deklarata e njeriut më të pasur do të ju shokojë juve dhe do t’ju shtyejë teoritë e konspiracioneve t’i merrni më seriozisht. Flitet për anën e errët të planetit tonë, ndërsa Gates flet për numrin e njerëzve në Tokë.

“Në botë momentalisht ka rreth 6.8 milijarda njerëz. Ndërsa ky numër së shpejti mund të rritet në 9 milijarda njerëz. Mirëpo, nëse bëjmë një punë të mirë me vaksinën e re, reformimin e institucioneve dhe sistemit shëndetësor për reprodukcion të njerëzve, atëherë ky numër mund të ulet për rreth 15%”, tha Gates para publikut të madh në tribunën e TED për ambientin jetësor.