Bie Facebook

Facebook, Instagram dhe Messenger duket se nuk janë duke funksionuar për përdoruesit në mbarë botën.
Ndërprerja vjen vetëm disa javë pas një ndërprerjeje të madhe për kompaninë, e cila së fundmi ndryshoi emrin në Meta.

Mijëra raportime u regjistruan në DownDetector, ku përdoruesit ankoheshin se nuk ishin në gjendje të shikonin, dërgonin ose merrnin mesazhe direkte në Instagram

Baby Boo