Besnik Emshiu kryetari i ri i komunës së Bogovinës


Bashkimi Demokratik për Integrim ka fituar në komunën e Bogovinës, dhe tani komunën do drejtojë Besnik Emshiu.
Besnik Emshiu ka fituar me një rezultat të thellë kundër kandidatit të Aleancës për Shqiptarët.

Rezultati në Komunën e Bogovinës:
Bogovinë BDI 1585, ASH 1080; Pirok BDI 1092 ASH 563; Kamjan BDI 1147 ASH 571; Rakovec BDI 191 ASH 25; Pallcisht BDI 447 ASH 335; Zherovjan BDI 364 ASH 67; Urviç BDI 150 ASH 22; Novosellë BDI 341 ASH 101; Kallanik BDI 233 ASH 221; Sedlarcë BDI 372 ASH 250; Siniçan BDI 199 ASH 316; Sellcë BDI 82 ASH 5; Novakë BDI 62 ASH 5;
Nivel Komunal BDI 6️⃣3️⃣1️⃣1️⃣💚 ASh 3689.