Besim Hoda: Ja si po plaçkiten shqiptarët? (VIDEO)

Besim Hoda ishte i ftuar në emisionin ClickPlus ku u biseduar rreth pagesave rrugore dhe se si po plaçkiten shqiptarët me këtë.

Baby Boo

Vzhdimisht shqiptarët po plaçkiten me taksapagesat, është një vjedhje klasike për çdo ditë, për çdo orë, për çdo sekondë, në të gjitha pikëpagesat që veanërisht janë në rafshin shqiptarë” tha mes tjerash Hoda.

Më poshtë mund ta ndiqni bisedën e plotë: