Besim Dina: Të votohet Blerim Reka

Në emisionin Oxygen ku ishte i ftuar kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela morrën pjesë edhe rinistët e ASH-së. Ata për moderatorin Besim Dina kishin përgaditur një dhuratë (bluzë), ku shkruhej ‘Unë kam Kryetar Shqiptar’ si dhe ‘Me Blerim Rekën’.

Besim Dina bëri thirje që tê votohet kandidadi i vetëm shqiptar, dhe se shqiptarët duhet të unifikohen rreth Blerim Rekës. Ai premtoi se mund ta ketë të ftuar në emision Blerim Rekën.