Arr*est shtëpiak për Dragi Rashkovskin

Edhe përkundër kërkesës së Prokurorisë për parab*urgim, Gjykata Themelore Penale ka vendosur masën e arr*estit shtëpiak për Dragi Rashkovskin.

Baby Boo

Ish sekretari i përgjithshëm i Qeverisë, Rashkovski gjatë ditës së sotme prej orësh është marrë në pyetje në Gjykatën Penale në Shkup. Në mëngjes ai u ndalua nga policia për skandalin me blerjen e souftuerit për kontroll në Trafik. Prokuroria kërkoi parabur*gim për Rashkovskin dhe për drejtuesin e kompanisë “Invoka”.