Berat Buzhala thumbon Halil Kastratin: Me para të huaja del nëpër kamera!


Berat Buzhala ka ironizuar me humanistin Halil Kastrati, duke shkruar se po bene marketing dhe po ndihmon njerzit me para te huaja.

Lexojeni postimin e Berat Buzhales me poshte: