Bekteshi premton: Deri në fund të mandatit, paga minimale 20 mijë denarë!


Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në ClickPlus në TV21 ka bërë të ditur se sipas parashikimeve të Këshillit ekonomik dhe social, paga minimale në Maqedoninë e Veriut, deri në fund të mandatit të qeverisë aktuale do të arrijë deri në 20 mijë denarë.

“Gjatë këtij viti të arrijë deri në 18 mijë denarë dhe deri në fund të mandatit të tejkalojë 20 mijë denarë”, tha Bekteshi.