Bekteshi dhe Ganiu vizitë Çarshisë së Shkupit


Ministri i Ekonomisë sot bashkë me kryetarin e komunës Çairit Visar Ganiun vizituan Çarshinë e Shkupit, ku bashkëbiseduan me esnafët dhe bizneseve të ndryshme, me qëllim për rritjen e zhvillimit të ekonomisë.

Kreshnik Bekteshi në rrjetin Facebook shënoi:
A ka bujrum në Çarshi?
Me Visar Ganiun vizitë çarshisë, ku prezentuam projektet e radhës për një çarshi të BLERTË dhe të zhvilluar!