Bekim Qoku ka dy fjalë për shqiptarët që përkrahin Maqedoninë në Euro2020

Shkruan Bekim Qoku
Ta dish faktin që i përket kombit shqiptar dhe megjithatë të bësh tifo për kombëtaren e Maqedonisë së veriut, ke ulur tej mase kriterin e vetëvlerësimit, vetërespektit dhe të dinjitetit.

Himni kombëtar i MV flet për ‘Maqedonasit që luftojnë’.
Kurse historia na mëson se këta të vetëquajtur komb maqedonas që jetojnë në territorin e RMV, këta që datojnë vetëm nga 1945, kanë luf*tuar vetëm dhe vetëm kundër shqiptarëve (2001), dhe kundër kurrkujt tjetër, këta me lu*ftë dhe ar*më kanë v*rarë vetëm shqiptarë.

Baby Boo