Bekteshi: “Nuk do të ketë zgjedhje të parakohshme parlamentare“


Kreshnik Bekteshi nga BDI në emisionin “24 Analiza” në TV 24 theksoi se nuk do të ketë zgjedhje të parakohshme parlamentare dhe thotë se do të fitojnë më shumë komuna se opozita në zgjedhjet lokale.

“Ne do të marrim më shumë, dhe njëra prej tyre do të jetë komuna e Gostivarit. Ne nuk e menaxhojmë atë komunë, Vrapçishtin, Zhelinën dhe Bogovinën”, tha Bekteshi.