Behgjet Pacolli: Dikush pinë çaj, dikush raki, unë jam me fat që jam musliman!


Me rastin e muajit të shenjtë te Ramazanit ne fb eshte shprehur edhe Behgjet Pacolli.

Behgjet Pacolli : Ramazani është muaji më i bukur i vitit për mua.
Dhe ketë vit po hy në agjerimin tim të 60-të. Zoti është i madh!

Dikush pinë çaj, dikush raki. Unë jam me fat që jam musliman!