Beatrix Ramosaj: Për një set fotografik jam paguar 5000 euro

Mbrëmjen e së mërkurës, banorët e Big Brother VIP kanë luajtur një lojë të quajtur “Loja e sinqeritetit”, e cila është mundësuar nga një prej sponzorëve të spektaklit.

Baby Boo

Personazhet VIP duhet t’i drejtonin njëri-tjetrit pyetje, përgjigjet e të cilave duhej të ishin të sinqerta.
Dhe në bazë të kësaj perforomance të sinqeritetit që ata do tregojnë, publiku do të mund të votojë në rrjetet sociale për banorin që e kalon këtë sfidë sinqeriteti.

Këngëtares Beatrix Ramosaj, i është bërë një pyetje shumë interesante nga një prej personazheve VIP që lidhej me profitet e saj në karrierë.

Ajo është pyetur se cila është shuma më e madhe që ka fituar për ndonjë punë dhe duke qenë e shpejtë në përgjigje, Ramosaj tha: “Për një set fotografik jam paguar 5000 euro”.