BDI zbut çështjen me BFI-në thot se nuk është problem serioz , mos e zmadhoni (VIDEO)

“Të martën në orën 12 do të japim një përgjigje,” tha Reis Sulejman Rexhepi.

Baby Shop Charli

Pas dy ditësh korrespondencë të mpr.ehtë mes qeverisë dhe BFI-së, kreu i Bashkësisë Islame njoftoi se do të fliste pas dy ditëve. Sot ai iu iki mediave duke shkuar menjëher në rreshtin e parë , si një mysafir i BDI-së dhe partnerit të koalicionit qeveritar, është pikërisht Rexhepi që dha një ult.imatum prej 10 ditësh për të zgjidhur problemet me pronat fetare.

Ahmeti zbut qeshjet dhe thotë se nuk është një problem serioz.

“Unë mendoj se ka vend për të folur dhe jo të zmadhoni problemin mes institucioneve dhe BFI-së” – tha Ali Ahmeti.

Detaje të tjera Ahmeti nuk ka dhënë, po nxitonte të hapte festimin e 20 vjetorit të bom.bardimeve të NATO-s.

Në të kundërt, Zëvendës Kryeministri dhe Ministri i Brendshëm vlerësuan dje letrën e BFI-së si një sha.ntazh serioz. BFI paralajmëroi se fushata do të informojë kongregacionin e tij në rreth 700 xhami në vend që janë të disk.riminuar, ndryshe nga MPC, pasi qeveria nuk ka zgjidhur çështjet pronësore te xhamive në Manastir gënjeshtar xhami Shtip dhe Ali Pasha në Ohër.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors