Bastisje nga policia, vjedhe! Çfarë po ndodh ne Dibër

Sot në Dibër rreth orës 17.00 sipas informacioneve jozyrtare, forcat policore kanë bastisur shtëpinë e V.K. dhe të njëjtin e kanë arreatuar.

Qyteti i Dibrës nuk gjen qetësi pas vrasjes së familjes Pocesta, dje janë raportuar pesë tentime për vjedhje në shtëpitë dibrane.

Deri sa Prokuroria vazhdon hetimet dhe ende nuk dihet fajtori i vrasjes së trefishtë në Dibër, në këtë qytet mbretëron atmosferë e trishtë, e cila po shfrytëzohet nga vjedhësit dhe ngjall panik tek banorët.

Banorët e trishtuar në një letër drejtuar në Pa Censurë, shprehin shqetësimin e tyre dhe sigurinë minimale që ndjejnë në qytetin e Dibrës. /Pa Censurë

Baby Boo