Bastisje në Çegran të Gostivarit, arrestohet një person

Gjatë bastisjes së një shtëpie në fshatin Çegran të Gostivarit të kryer me urdhër gjyqësor, policia ka gjetur dhe konfiskuar një sasi të kokainës dhe një parave. Me këtë rast një person është privuar nga liria.

Nga SPB Tetovë njoftojnë se mbrëmë diku rreth orës 22:40 minuta në shtëpinë e SH.Sh. 46 vjeçar në fshatin Çegran, policia ka kryer bastisje, me çrrastë janë gjetur dhe konfiskuar 22 paketime me kokainë dhe një shumë parash.

“Sh.Sh. është ndaluar në stacionin policor dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj tij do të ngritët padi adekuate”, njoftojnë nga MPB-ja.

Baby Boo