Nuhiu: “Prindërit thanë se shkaku shamisë e larguan nga shkolla, por shamia nuk është përbuzje!


Zv ministri i Arsimit Agim Nuhiu ka njoftuar se prindët thanë se Aleynës ju ndalua të vazhdoj mësimin për shkak të shamisë në një shkollë të Koçanit!

Shamia e një motrës tonë nuk është përbuzje, por është vlerësim nga gjithkush që vendos ta mbajë!

Aleyna Ismailovska do të vazhdoj të ndjek mësimin në bankat shkollore! Askush nuk mund të jetë mbi ligjin!

Drejtësi dhe dinjitet për të gjithë!✌

Baby Boo