Barolomeu dhe Jeronimos diskutuan për Kishën Ortodokse të Maqedonisë


Kisha Ortodokse Maqedonase dhe çështja e kishës ishin një nga temat e diskutuara nga kryeprokurorja Jeronimos i Kishës Ortodokse Greke dhe Patriarku Ekumenik Bartolomeu në takimin e tyre sot në Athinë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Gjatë takimit u diskutuan çështjet e lidhura me kishën skizmatike të Shkupit, u përmendën gjithashtu kërkesa për autoqefale nga kisha e Ukrainës dhe dy ushtarët grekë të cilët ishin në paraburgim në Odrin, tha Kryepeshkopata e Athinës.

Siç njofton korrospodenti i AIM-së nga Athina, Barolomeu do të ketë takim edhe me kryeministrin e Greqisë, Alexis Tsipras. /Telegrafi/

Baby Boo