Barna ilegale nga Maqedoni në Kosovë


Policia e Kosovës sot ka zhvilluar një aksion në të cilen janë kapur 340 pako me barna të cilat ishin futur në menyre ilegalr na shteti i Maqedonisë.
Policia nuk arriti ti kapë

kontrabanduesit të cilët humben gjurmët në pyjet e dendura ne zonen kufitare Kosovë-Maqedoni afët vendkalifit kufitar Bllacë.

Akisoni policor është zhvilluar mesnatën ndërmjet 8 dhe 9 prillit në të cilën janë kapur injeksioni barna dhe shumë barna tjera.