Banorët e Gjorçe Petrovit gati të përleshen me policinë për shkak te një aksidenti (Video)


Sonte në lagjen Gjorçe Petrov është aksidentuar një fëmijë nga një veturë në shpejtësi të madhe.
Banorët shumë të revoltuar kanë dalur në protesta dhe i kanë bllokuat rrugët. Pas ardhjes së policisë për ta bërë këqyrjen e vendit, banorët të revoltuar janë përleshur me forcat policore.
Fëmija është dërguar në Klinikën e Shkupi, i njëjti është me lëndime në tru.

Ndiqeni videon:

Baby Boo