Azizi akuzon Grubin për lajme të rrejshme: “BDI-n s’e ndihmon kuzhina vëllavrasëse ku gatuan Artan Grubi”

BDI në mengjes dërgon Komunikatë, kundër shpifjeve dhe lajmeve të rrejshme, ndërsa nuk shkon as dy ore, fillon dhe prodhon FAKE NEWS.

Baby Boo

DUI-t nuk i ndohmon as kuzhina vëllavrasëse ku gatuan Artan Grubi, e as idetë “SHQIP SHQIP në publik dhe ne fund shkon ne prehër të partive maqedonase”. Turpi i shqiptarëve ka një emër BDI-DUI (Marrë nga profili i facebook i perfaqesuesit te larte te Levizjes Besa, Adnan Azizi)