Aziri i ASH-së: Qeveria e Zaevit po fundoset, dështime kyçe

Nga Aleanca për Shqiptarët thonë se Qeveria Zaev ka stagnuar në procesin reformues. Nënkryetari i këtij subjekti, Elmi Aziri vlerësoi për Alsat-M se reformat në drejtësi, ekonomia e pazhvilluar dhe manipulimi i pushtetit në zgjedhjet lokale, janë dështimet kyçe të kësaj Qeverie.

Baby Boo

“Kemi ngecje te reformat në drejtësi, të cilat ishin të shumëpritura dhe ky ishte sulmi më i madh që bëheshte nga Zoran Zaev përderisa ishte opozitë por edhe nga opinioni publik. Këto ngecje reflektohen me vendimin gjyqësorë për rastin e Almirit dhe Fetah Alimit. Ne konstatojmë se ende nuk janë larguar standardet e dyfishta sa i përket gjyqësorit. Në anën tjetër kemi vlerësim për rritjen ekonomike, respektivisht, kemi rritjen ekonomike më të ultë në Ballkanin Perëndimor dhe këto janë vlerësime të Komisionit Evropian”, theksoi nënkryetari Aziri.

Restorant Lumare