Aziri: “1 drejtori dhe 3 zv/drejtorë do t’i ketë ASH në Qytetin e Shkupit!”

Nënkryetari i Aleancës për Shqiptarët, Elmi Aziri në Click Plus u pyet edhe për ndarjen e pushtetit në Qytetin e Shkupit. Aziri bëri të ditur se pas vitit të ri do të bëhen emërimet.

Baby Boo

TV21: Për sa drejtori bëhet fjalë, a e keni ndarë hisen?

“Një drejtori, 3 zëvendësdrejtorë po është pushtet goxha serioz”, tha Elmi Aziri në ClickPlus në TV21.