Avioni bën ulje emergjente në Zagreb

Pasagjerët e linjës ajrore britanike TUI në fluturimin nga Paphos për në Mançester kanë kaluar në një dramë të vërtetë. Ekuipazhi vendosi të bënte një ulje emergjente në aeroportin e Zagrebit për shkak të një pasagjeri. Një person dyshohet se ka përdorur ko*kainë dhe më pas ka filluar të bëj sjellje të çmendura.

Baby Boo

Fillimisht ai filloj të falej në dyshemenë e kabinës, dhe më pas tentoi të dilte nga dalja emergjente duke bërtitur “Shihemi në parajsë”. Pasagjerët në an*kth, mes tyre edhe familje të shumta me fëmijë të vegjël, u gjendën në panik dhe disa pasagjerë e rrëzuan përtokë personin në fjalë dhe e penguan nga plani i tij i çmendur. Aeroplani bëri ndalim emergjent në Zagreb, për ta nxjerrur jashtë pasagjerin e gjendur nën ndikim të nar*kotikëve.