Autorja e Pa Censurë vlerësohet me çmim për gazetari hulumtuese!


Autorja e PA CENSURE fitoi çmimin <Nikolla Mlladenov> Nje vule se po bejme pune te guximshme, kualitative dhe profesionale!
Shume shpejt fillojne emisionet e reja
Falemnderit te gjitheve per mbeshtetjen, pa perkrahjen tuaj emisionet qe realizojme ne, nuk do te kishin zë!
Pa fund falemnderit!

Baby Boo