Autoritetet në Maqedoni: Gjendja epidemiologjike nën kontroll, nuk ka nevojë për kufizime

Dje u regjistruan 137 raste të reja me Covid-19, 131 persona u shëruan ndërsa vd*iqën dhjetë. Autoritetet shëndetësore, megjithatë, gjendjen epidemiologjike e vlerësojnë si në përgjithësi stabile dhe konsiderojnë se tani për tani nuk ka nevojë për kufizime. Më së shumti raste të reja janë regjistruar në Shkup 64 Shtip 19 Strugë 14 Kumanovë 7 Tetovë 7 Gostivar 6 Ohër-5, Kërçovë-4, Shën Nikollë-3, Manastir-2, Radovish-2, Prilep-1, Veles-1, Krushevë 1 dhe Demir Hisar 1 kumtoi Ministria e Shëndetësisë.

Baby Boo

Pa*cientët të cilët u shëruan janë nga: Shkupi41 Ohri36 Struga25 Tetova11 Shtipi10 Gostivari5 Velesi3.Nga të vd*ekurit, pesë pac*ientë janë nga Shkupi, dy nga Kumanova, nga një pac*ient nga Tetova Gostivari dhe Radovishi.

Restorant Lumare