Australi, torturë dhe fyerje për personat që votojnë në referendum (Video)


Sjellje skandaloze dhe e jashtëligjshme e diasporës në Australi, të cilët janë kundër referendumit dhe kundër Marrëveshjes me Greqinë.

Para vendvotimeve, votuesit i nënshtrohen torturës, ofendimeve dhe presioneve prandaj nuk mund të ushtrojnë të drejtën e tyre për të votuar.

Nëpërmjet rrjeteve sociale, grupi i bojkotuesve të referendumit publikon video dhe fotografi të bashkatdhetarëve të tyre që votojnë. I fyejnë dhe i mallkojnë.

https://www.facebook.com/predavnicii/videos/925039827681662/
https://www.facebook.com/predavnicii/videos/182669169220181/
Baby Boo