Asnjë ministër i BDI-se dhe PDSH-se në konferencën e kryeministrit Zoran Zaev


Në fjalimin që po mban kryeministri Zoran Zaev në këto momente, pas përfundimit të procesit zgjedhor, vërehet mungesa e koalicionit shqiptar, si nga BDI-ja si nga PDSH-ja po ashtu edhe nga Besa e Afrim Gashit.

Baby Boo