Artan Grubi shpreh ngushëllime për humbjen e aktorit


Zëvendës kryeministri i parë Artan Grubi shpreh dhimbjen dhe ngushëllon familjen e aktorit të madh Mali Krifca.

Postimi i tij i plotë:
Eh Mal more Mal, sa shpejt ike e sa shumë gjurmë le pas vetit.

I mirë me të gjithë, i dashur për të gjithë, i pakursyeshëm për të mirën e përbashkët. Shumë rrugë i ecëm bashkë dhe nuk u ndale për asnjë çast e para asnjë pengese.
Ngushëllime familjes dhe të gjithë atyre që e njohën Mali Krifcën.

Baby Boo