Arrestohet ne kufi veterani, invalidi i UÇK-se dhe lirimi i tij, çfarë thonë miqtë


Frashër Oseku, aktivisti i Lëvizjes Vetëvendosje dhe ish ushtar i UÇK-së.

Frashër Gura:

ASGJË NUK NDODHË RASTËSISHT!

Arrestimi i patriotit dhe luftëtarit Frasher Oseku, nga ana e bolshevistëve nuk ka ndodhur rastësisht. Ky arrestim është sinjal kundër të gjithë atyre që e duan Shqipërinë se ky hyqmet vetëm e ka zëvendësuar regjimin e Jugosllavisë Titiste e Milloshoviqiane kundër të gjithë atyre që ” Kosovë e Metohinë” duan ta bëjnë SHQIPËRI!
Tash është koha e fundit që edhe ne që e duam Shqipërinë dhe Flamurin Kuq e Zi, tu themi atyre se çdo pushtues e satrap, sado i fuqishëm të jetë dukur, ka rënë para këmbëve dhe grushtit të popullit…!!!
KOSOVA ËSHTË SHQIPËRI!

Maxhun Krasniqi:

Sa i lige pushteti i Kosoves!

E arreston ne kufi veteranin, invalid, te UÇK-se, Frasher Oseku, vetem se ka qendrim ndryshe per flamurin e Kosoves, e nuk e ndalon apo arreston ate qe vepron kunder dhe e demton Kosoven…

#liriperfrasheroskunturppermatrapazet