Zaev: Po bëjmë përpjekje që të furnizohemi me vaksina


Kryeministri i vendit, Zoran Zaev deklaroi sot se Qeveria e Republikës së Maqedonisë po bën përpjekje maksimale që të furnizohet me vaksina dhe që qytetarët tanë sa më shpejtë që është mundshme të mund të vaksinohen.

“Po bëjmë përpjekje që të furnizohemi me vaksina që qytetarët tanë ti kenë sa më shpejtë që është e mundshme. Tani jemi duke pritur që vaksinat të arrijnë përmes Ministrisë për të Jashtme të Kinës, gjegjësisht ambasadës së Kinës.”, tha Zoran Zaev, kryeministër.